Sol, lettskyet |
Godt tilbehør |
I dag va der forresten nye dugnad på bryggå, med godt fremmøde. Denne gang blei prosjektet fullført sånn at bryggeanlegget ska tåla ennå ein høst og vinter. Det e lenge siden bryggene har sett såpass beine og fine ud.
I kveldingå fyrte me opp grillen og la på reker i olja, chili og kvidløg, någen ribbestykker og ein marinerte svinafilet. Pluss di obligatoriske potetene då. Det blir sikkert litt kjedeligt å lesa om kor godt det va kver einaste gang, men det va nå ligavel sånn det va.
Neste helg har me planer om å plokka bjørneberå. Får di ei uga te på seg blir di heilt perfekte. Men det e jo nesten sånn med bjørnebær så med molter, folk plukke di før di e modne. Bare for at ikkje andre ska få tag i di. Sjøl om det innebære at di må stå på vår terrasse for å få tak i godsakene. Det har me nemligt observert merr en ein gang.
Når me va ongar kalte me det for å gå på nøst. Den stysste forskjellen fra den gangen e at nå e det di voksne så går på nøst, ongane ser sannsynligvis ikkje poenget.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar