Ja ikkje den i Vågen alså, den på Tangane. Så nå har vart i tri uger allerede. Der har det blitt tilberedt og servert et utall av goe retter både fra grill og komfyr. Både fra havet, fra markene fra jordå og fra hynsahuset. Og festivalen komme nok te fortsetta ei goe stond ennå. Okei då, alt har kje vært så voldsomt kulinarisk. Me har jo jobba møje med oppussing, det går jo litt ud øve forberedelser og jønåføring av måltidet. Heldigvis at me konne ta någe lettvint iblant, får eg sei. Det e kje sikkert badevektå hadde syns det va så kjekt når me ein gang flytte jem ijen.
Ka merr ska eg sei om kjykkenprosjektet då. Det nærme seg offisiell avduking og innvielse. Der mange fremdeles någen småting i form av listverk å sånn, pluss et par ekstra strøg med olja på kjykkenbenken. Men i det stora å heila kan me snart ta helg med fiks feriggt kjykken.
Me kan kje slapp av rektigt ennå, for neste prosjekt e snart klar for oppstart. Det får me komma tebage te di kommande dagene.
Som dokker forstår pendle eg fremdeles. Krydre bloggen med et rygane ferskt stemningsbilde fra iPhonen på vei te jobben i morges. Det hende at der dukke opp et blinkskudd av å te... |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar